20180110_133722.jpg
 

Boka tid för att hyra vårt testband

På bokadirekt.se kan du boka tid för att hyra vårt nya band. Bandet passar för klassisk skidåkning och löpning. Vid det första bokningstillfället kommer vi utbilda dig hur bandet används. Fördelen med att göra sin träning på ett band som detta är att träningen går att styra helt efter önskad belastning och pulsslag till skillnad från utomhus där längden på till exempel en backe styr hur lång intervallen blir. Träningsutvecklingen går väldigt bra att följa upp tack vare den exakta träningen som utförs på band.

Möjligheten att utför sin träning på ett band är dessutom väldigt bra på sommar och höst då i brist på snö gör att alternativträning måste göras. Tröskel och VO2 intervaller är inte helt enkelt att utföra på rullskidor och är därför mycket lämpade att göra på ett band.

Bokning sker via boka direkt och en nyckel finns utanför testrummet i en "safety box" Koden får du till boxen får du genom ett sms.

Pris:
5 timmars kort 1000 kr
1 timma 250 kr (där efter 200 kr per extra timme)

Betalning görs på Swish 1231812007. Märk betalningen med namn och "löpband" efter, eller i receptionen när den är bemannad.